Napsugár konyhájából
Egészség

Tiramisu recept Napsugár konyhájából

A tavasz végén, nyár elején igen sokféle gyümölcs érik be, amiket kedvünk szerint használhatunk fel vagy nyersen fogyaszthatunk. Ez esetben nézzük meg, mire mehetünk némi földieper célszerű alkalmazásával. Ez a közkedvelt gyümölcs alkalmas lekvárok, szörpök, tészták elkészítésére sokféle formában. Napsugár konyhájából megismerhetjük azt a tiramisu receptet, amit kiválóan fel tudunk dobni ezen édes különlegességgel. Voltaképpen nem sokban tér el az eredeti elkészítési módszertől, csak szükség van a krémbe belekockázott földieper darabokra. Természetesen követhetjük az útmutatásokat pontosan, amit megtalálunk a receptneked.hu oldalon, vagy kicsit módosíthatunk rajta.

A részletes útmutató, ami Napsugár konyhájából származik többszörösen kipróbált és bevált ezért csak jól járhatunk, ha adunk a részletekre. Amennyiben úgy gondoljuk, hogy nekünk több gyümölcsre van szükségünk, akkor bátran feltuningolhatjuk az édességet a megadott mennyiségnél többel, de azért vigyázzunk, ne essünk túlzásokba. Amennyiben pedig szeretnénk még más finomságokat megismerni Napsugár konyhájából, akkor arra is lehetőségünk nyílik, csak kattintanunk kell párat. Dobjuk fel az asztalra kerülő édességeket a szezonális, friss összetevőkkel, amiket máskor eszünkben sem jutna hozzáadni a receptekhez. A Napsugár konyhájából származó ötleteket pedig bátran kivetíthetjük más hasonló készítményekre, ugyanis az eper nem csak a tiramisuban, hanem a pudingokban, piskóták feltétjében is remek kiegészítő. Ahogy pedig haladunk előre az időben, úgy bátran kipróbálhatjuk más alkotóelemekkel is a már bevált recepteket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top